Tietoa meistä

IoTNet Finland Oy on kotimainen IoT-operaattori, joka rakentaa Pirkanmaalle LoRa-teknokologiaan perustuvaa langatonta IoT-verkkoa. Verkko rakennetaan Ikaalisten, Parkanon, Nokian, Hämeenkyrön ja Ylöjärven alueille. Se mahdollistaa erilaisten LoRa-antureiden kytkemisen verkkoon yksinkertaisesti, kustannustehokkaasti, toimintavarmasti ja tietoturvallisesti. 

Alueen yritykset ja yhteisöt voivat hyödyntää LoRaWAN-verkkoa syksyn 2020 aikana. 

Yrityksen omistavat Ikaalisten-Parkanon Puhelin Oy (IPP Oy) ja Leppäkoski Group Oy. 

Autamme asiakkaitamme ratkaisemaan ratkaisemattomia ongelmia innovatiivisesti esineiden internetin avulla sekä hyödyntämällä dataa luoden siten lisäarvoa asiakkaillemme.

Arvomme

Asiakaslähtöisyys

Edistämme asiakkaan menestystä.

Asiakaslähtöisyys

Edistämme asiakkaan menestystä.

Asiakaslähtöisyys

Edistämme asiakkaan menestystä.

Asiakaslähtöisyys

Edistämme asiakkaan menestystä.

Mitä IoT tarkoittaa?

IoT eli Internet of Things tunnetaan myös nimellä esineiden internet. Sillä tarkoitetaan erilaisia verkkoon kytkettyjä esineitä. Esineet voivat olla laitteita, kuten älykello tai jääkaappi, mutta myös erilaisia antureita, jotka mittaavat esimerkiksi lämpötilaa tai kosteutta.

Yrityksille IoT:n tarjoaman reaaliaikaisen datan analysointi mahdollistaa liiketoiminnan tuottavuuden kasvattamisen, kustannusten vähentämisen, riskien paremman hallinnan sekä uusien liiketoimintamallien luomisen.

Mitä LoRaWAN tarkoittaa?

LoRaWAN tai lyhyemmin LoRa on yksi tämän hetken suosituimmista pitkän kantaman IoT-radiotekniikoista. Se sopii sovelluksiin, joissa pitää siirtää pieniä määriä dataa suuresta määrästä antureita.

LoRaWAN-ratkaisut sopivat erityisesti pienten datamäärien lähettämiseen ja vastaanottamiseen, jopa useiden kymmenien kilometrien säteellä riippuen maaston profiilista. IoTNet Finland Oy on LoRa-teknologian edelläkävijöitä Pirkanmaalla ja Suomessa.